Willems Building & Engineering

Willems Building & Engineering ontwerpt en bouwt stalen, glazen en aluminium constructies

Met een passie voor architectuur, gevelbouw en staalconstructies biedt het totaaloplossingen voor de nationale maar vooral internationale markt.  

Na een professionele carrière van meer dan 30 jaar in de sector, richtte Philip Willems zijn eigen bedrijf op met het doel verschillende technische diensten en managementopdrachten (algemeen, technisch, strategisch, project,..) aan te bieden aan elke stakeholder binnen het bouwproces.

Bij Willems Building & Engineering ontbrandt onze passie voor architectuur, gevelbouw en staalconstructies dagelijks in het leveren van totaalondersteuning aan alle partners in het bouwproces, om samen hoogstaande gevelbouwprojecten en staalconstructies te realiseren, zowel lokaal als internationaal.

Historiek

Gedreven door een indrukwekkende professionele carrière van meer dan 30 jaar in deze branche, besloot Philip Willems in 2015 zijn expertise en visie in de praktijk te brengen door zijn eigen studie- en adviesbureau op te richten. Zijn ambitie? Een breed scala aan technische diensten en managementopdrachten (algemeen, technisch, strategisch en projectmanagement) aanbieden om elke betrokkene in het bouwproces optimaal te ondersteunen.

Sinds 2020 blazen we met ons gespecialiseerde studiebureau voor gevelbouw en staalconstructies, met vestigingen in België, Macedonië en Portugal, een frisse wind door de sector. Onze diensten omvatten het verzorgen van stabiliteitsberekeningen, thermische analyses en detailtekeningen voor gevelbouwers en staalconstructeurs. Bovendien bieden we consultancy aan architecten, bouwheren, aannemers en andere studiebureaus die onze diepgaande kennis missen. Onze kracht ligt in het meedenken vanaf de ontwerpfase tot aan de uitvoeringsdetails, waarmee we de visie van onze klanten tot leven brengen.

Laat WB&E uw partner zijn in de ambitie om baanbrekende bouwprojecten te realiseren. Samen bouwen we aan de toekomst.

De klant voorop

Bij WB&E staat de klant altijd op de eerste plaats. We leveren niet alleen professionele diensten, maar zorgen ook voor een persoonlijke touch bij elk project.

Uw wensen en doelen staan centraal in ons proces, waarbij we in nauw overleg met u samenwerken om de opdracht binnen de gestelde deadlines en budgetten te volbrengen, zonder in te boeten op kwaliteit.

Samen bereiken we het beste resultaat.

Ons dynamisch team

Het levendige team van WB&E barst van het talent, met een groep jonge, energieke ingenieurs en specialisten die het hart van ons bedrijf vormen. Elk teamlid brengt een rijke ervaring mee, blijft zich ontwikkelen door regelmatige bijscholing en floreert binnen een professioneel ondersteunende werkomgeving.

Kraaikant 63
3221 Nieuwrode
info(a)willems-engineering.be

Volg ons:

Ontwikkeld met de steun van: