Willems Building & Engineering

Ontwerp en analyse van de volledige buitenschil van gebouwen

Tijdens de ontwerp- en analysefase van de gebouwschil staat WB&E in voor het uitwerken van de architecturale en technische aspecten van alle mogelijke gevels van een gebouw, waaronder de materiaalkeuze, de stabiliteit van de constructie en de thermische isolatie.

Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende factoren zoals weerstand tegen wind,  sneeuw, brandveiligheid, akoestische eisen, thermische prestaties, daglichttoetreding en esthetische uitstraling.

Gebouwschil

De gebouwschil is de buitenkant van een gebouw, inclusief dak, wanden en transparante delen.

Het is het onderdeel van het gebouw dat de binnenruimte beschermt tegen weersinvloeden en het milieu, en het reguleert de thermische, akoestische en visuele kwaliteit van de binnenruimte.

De gebouwschil is vaak het eerste wat opvalt bij een gebouw, en speelt daarom een belangrijke rol in de esthetische uitstraling van het gebouw.

Met hun jarenlange expertise en ervaring analyseert WB&E Façade Engineering alle onderdelen van deze gebouwschil.

Gevelonderdelen

WB&E Façade Engineering neemt de studie op zich van alle mogelijke gevelonderdelen, waaronder: gordijngevels, ramen en deuren, gevelbekleding, dubbele huidgevels, glaspartijen, zonweringsproducten, borstweringen, verankeringen naar de ruwbouw, …

Gebruikte materialen

Alle mogelijke materiaalsoorten komen voor in de gevelopbouw en WB&E Facade Engineering heeft dan ook al de nodige kennis en expertise omtrent glas, aluminium, staal, hout, keramische materialen, structurele verlijming, …

Het architecturaal idee omzetten in een technisch en economisch haalbare oplossing is onze dagelijkse doelstelling.

Kraaikant 63
3221 Nieuwrode
info(a)willems-engineering.be

Volg ons:

Ontwikkeld met de steun van: